Ze zijn er! Het afgelopen jaar heeft de bewonerscommissie zich ingezet voor nieuwe bankjes in de drie hofjes. Dankzij een genereuze bijdrage van het WOZ-fonds en een bijdrage van Portaal staan sinds gisteren in de binnentuin van elk hofje een drietal gloednieuwe houten banken. Daarnaast is er voor ieder hofje een houten tuintafel, en een parasol. De parasollen zijn een gift van tuincentrum De Bosrand uit Wassenaar, het bedrijf dat de banken en tafels leverde. Aan alle betrokken fondsen en bedrijven veel dank!

De banken, tafels en parasollen zijn eigendom van de bewonerscommissie en Portaal, en bedoeld voor gebruik door alle bewoners van Huize Sint Maarten.

Vanwege de bouwsteigers staan de bankjes in de Zusterhof op dit moment op een tijdelijke plaats.

Wij hopen dat de bankjes het sociale gebruik van de binnentuinen gaan bevorderen. Nu duimen voor een groot aantal mooie nazomerdagen!