Vanaf augustus 2019 vindt er groot onderhoud plaats in Huize Sint Maarten. Dit onderhoud wordt in opdracht van Portaal uitgevoerd door Biltz. Dit onderhoud gaat ongeveer een jaar in beslag nemen en zal tijdelijk overlast geven voor de bewoners.

Naast dat muren, deuren en kozijnen opnieuw geschilderd worden, worden in het nieuwe deel van de Zusterhof ook de aluminium schuiframen vervangen, en in de oude delen van het complex waar nodig het voegwerk opnieuw gedaan. Er worden ook werkzaamheden aan de daken uitgevoerd, en brandveiligheidsmaatregelen genomen.

Portaal/Biltz heeft een brochure gemaakt over het onderhoud, welke de bewoners als het goed is inmiddels in de brievenbus hebben gevonden. Op verzoek van Portaal hebben we ook een pdf van de brochure op deze website als download ter beschikking gesteld :

Behalve direct in deze blogpost, is de brochure ook beschikbaar via het menu op de hoofdpagina van deze website, onder “bewonerszaken”.